Kapcsolat
Probléma vagy kérdés esetén az alábbi e-mailcímen vegyék fel velünk a kapcsolatot:

math naboj org alt64 info-hu

Jankó Zsuzsanna


Főszervező
Budapest

Éles András


Főszervező
Veszprém

Budapesti helyszín

Ebben az évben a budapesti helyszínt a Budapesti Corvinus Egyetem biztosítja, a verseny szervezői a Corvinus Egyetem K kara, az ELTE-TTK Hallgatói Alapítvány és a Gondolkozás Öröme Alapítvány.
contact picture

Pannon Egyetem

A Pannon Egyetem a Közép-Dunántúli Régió meghatározó felsőoktatási intézménye. A komoly szakmai hagyományokkal és nagy múlttal rendelkező intézmény képzési kínálata néhány tudományt kivéve csaknem minden tudományterületet lefed. Az intézmény öt karral rendelkezik - melyek közül az egyik Keszthelyen található -, de a régióban számos egyéb színhelyen (Nagykanizsa, Pápa) és kihelyezett képzési helyen (Székesfehérvár, Szombathely) is jelen van. A Pannon Egyetem székhelye Veszprém, az ország egyik legrégibb városa.

Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok

Magyarországon a szabadkártyák az iskoláknak a KöMaL matematikai pontversenyeiben nyújtott szereplése alapján kerülnek kiosztásra.

Több mint száz évvel ezelőtt egy győri főreáliskolai tanár, Arany Dániel úgy döntött, hogy egy középiskolásoknak szóló matematikai újságot alapít. Célját így fogalmazta meg: "tartalomban gazdag példatárat adni tanárok és tanulók kezébe." A lap első példánya 1894. január 1-én jelent meg. Azóta matematikusok és más tudósok több generációja csiszolta problémamegoldó képességét a KöMaL révén.Ma a KöMaL pontversenyén matematika, fizika és informatika feladatok megoldásával lehet versenyezni.