Informații curente

Naboj Online


Náboj 2020 a fost anulat din cauza condițiilor actuale legate de pandemie, în locul acestuia se va desfășura Naboj online pe o platformă dedicată. Site-ul competitiei nu va fi relevant, vor fi rezultate globale și naționale ( pentru fiecare categorie). Vezi reguli pentru mai multe detalii și înregistrează echipa ta aici. Echipele înregistrate vor primi un email privind informații legate de modul de desfășurare al concursului cu o săptămână înainte de concurs. Din cauza pandemiei, Náboj 2020 nu a putut avea loc în formula standard. Pe 11 decembrie 2020, va avea loc în schimb competiția Náboj Online. Vă încurajăm să citiți regulile competiției pentru detalii și diferențe față de competiția standard Náboj. Participanții de la o echipă nu trebuie să fie împreună în timpul competiției, dar pot fi împreună pentru o comunicare mai bună. Calculatoarele și alte dispozitive pot fi utilizate în competiție, dar comunicarea cu persoane din afara echipei nu este permisă. După la o problemă răspunsul introdus este greșit, echipa are voie să introducă un alt răspuns la această problemă după un minut. dacă și al doilea răspuns este greșit. atunci va putea să introducă un alt raspuns după două minue etc. În ultimele 5 minute ale competiției, această regulă nu se mai aplică și puteți trimite răspunsuri la fiecare 10 secunde la fiecare sarcină.
Rezultatele competiției pot fi urmărite în direct fără conectare la https://online.math.naboj.org/en/ public / statistici / . Competiția se desfășoară de la distanță la https://online.math.naboj.org/ . Toate echipele au primit parole de acces. Există o singură autentificare și o parolă pentru toți membrii echipei, dar mai multe dispozitive pot fi conectate în același timp.

Constanța


Școala Spectrum
Bd. Lapusneanu A., 101, Constanta, Constanta, 900396, Constanța

Telefon (Mihai Bogdan): 0757 044 880

Cum ne găsești?


Școala Spectrum este situată între Trocadero și Dacia. Se poate ajunge cu autobuzul 100 de la gară, autobuz ce are stație în fața clădirii sau cu autobuzul 43 din care vei coborî la Dacia, de unde mai ai de mers aproximativ 5 minute.

Program


  • 11:00 - 11:30 Sosirea echipelor și cazare
  • 11:45 -12:15 Reguli și instrucțiuni
  • 12:30 - 14:30 Concurs
  • 14:45 - 15:15 Anunțarea rezultatelor

Rețineți că poate apărea o ușoară modificare a programului. Cu toate acestea, timpul de începere a competiției este fix.