Regisztráció

Regisztráció

 • A regisztráció első napja: március 22., utolsó napja: április 20.
 • A csapatok beiratkoztatása két körből áll. Az első fázisban minden iskolából az első két csapat automatikusan regisztrálva lesz a versenyre (ha befér a kapacitásba). Az iskola további csapatai várólistára kerülnek.
 • A kivételekről a szabályzatban olvashattok részletesen.
 • Amennyiben az iskola vagy a helyszín eléri a kapacitását, a csapat várólistára kerül. Ha egy csapat törli a regisztrációját, a várólistán első csapat automatikusan a helyére kerül. A várólistán lévő csapatok sorrendje itt elérhető.
 • A várólistás helyre való jelentkezéssel a szervezők munkáját is segítitek a jelentkezési igény felmérésében. A következő évek során a kapacitást ennek megfelelően igyekszünk növelni.

Csapatok szerkesztése

 • A csapattagok módosításának utolsó napja a verseny előtti nap, azaz 2021. április 22.
 • Győződjetek meg adataitok helyességéről, a versenynapon történő módosítás gondokat okozhat.

A regisztráció érvényesítése

 • Az űrlap kitöltését követően kaptok egy e-mailt benne a regisztráció megerősítéséhez szükséges linkkel. A regisztráció csak akkor érvényes, ha azt a linkre kattintva érvényesítitek!
 • Bármilyen probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kategóriák

 • Az idei Online Nábojon három kategória van, Junior, Senior és Nyílt. Hogy melyik kategóriába jelentkeztettek, az érettségitek (várható) évétől függ. További információ a Szabályokban olvasható.

Elérhetőségek
*
*
*
*
Résztvevők
Vezetéknév
 
Keresztnév
 
 
 
 
 

A résztvevők adatait később is hozzá lehet adni, de legkésőbb 2021. április 22.-ig.

Regisztráció
*
*

A versenyre való jelentkezéssel a diákok, tanárok és a hivatalos képviselők ("résztvevők") elismerik, hogy megismerték és betartják a verseny szabályait.

A résztvevők felhatalmazzák a Károly Egyetemet, (Univerzita Karlova), Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1, Cseh Köztársaság, ID 00216208, hogy a személyes adatokat kezelje, ami szükséges a Náboj versenyhez, és hogy tárolja az adatokat 10 évig. A résztvevők hozzájárulnak, hogy a nevük, az évfolyamuk, iskolájuk és a csapattal elért pontszámaik megjelenjenek az eredmények között. Továbbá elfogadják, hogy nevük, születési évük, e-mailcímük a verseny céljaira felhasználásra kerüljenek. Ebbe beletartozik az archív adatok (közte a nyilvánosságra hozott eredménylista) hosszútávú tárolása, hosszabb ideig, mint a fentebb említett időszak.

A Károly Egyetem Matematika és Fizika tanszéke (Matematicko-fyzikální fakulta UK), Ke Karlovu 3, 121 16 Praha 2, Cseh Köztársaság (a továbbiakban FMP KE ) a személyes adatokat arra használja, hogy listát készítsen a versenyzőkről, segítse a kommunikációt a rendezők között, és kiértékelje az iskolák elérésének hatékonyságát és publikus jelentést adhasson a versenyről.

A személyes adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, kivéve a szervező intézményeket a versenyzők országában. Az adatokat nem használjuk fel más célra, mint a fentebb felsoroltak.

A résztvevők ezen felül hozzájárulnak, hogy a verseny helyszínén és programjainak ideje alatt fényképek és videofelvételek készüljenek róluk, és a versennyel kapcsolatban ezeket nyilvánosságra hozhassuk. Ezeket az adatokat a Cseh Köztársaság törvényei szerint kezeljük (No. 89/2012 Coll.).

A résztvevők bármikor visszavonhatják a fentebbi hozzájárulást, amennyiben levelet küldenek naboj org alt64 gdpr e-mail címre. Továbbá kérhetik az archív adataik eltávolítását, ha ez technikailag lehetséges.

A versenyzőknek joguk van:

 • megkérdezni, milyen információkat dolgozunk fel
 • kérni az információk frissítését,
 • kérni, hogy ne dolgozzunk fel az adatait, amíg a részvevő valamilyen egyéb kérése nem teljesül,
 • kérni, hogy továbítsuk az adatait egy harmadik félnek,
 • panaszt benyújtani az illetékes hatóságoknak.
Az adatlap kitöltése után egy e-mailt fog kapni. Kérjük erősítse meg a regisztrációt az e-mailben található linkre kattintva.